IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
14:00 | 2 август 2024
Обновен: 08:30 | 16 септември 2024

Слънчево време в първия ден от уикенда

Температурите ще достигат 38 градуса

По материала работи: Александър Дечев
Слънчево време в първия ден от уикенда

През нощта ще бъде предимно ясно. От запад на изток облачността ще започне да се увеличава. На отделни места главно в планинските райони на Западна България ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад.

Утре над западната половина от страната и Лудогорието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще има условия за градушки. Над крайните източни райони ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е слаб, в Дунавската равнина умерен. В Източна България ще продължи да духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в София - около 33°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 27°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 28°, на 2000 метра - около 20°.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна