IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
16:15 | 1 август 2024
Обновен: 05:44 | 9 септември 2024

Кувейтски журналисти и инфлуенсър посетиха България (СНИМКИ)

Те посетиха Св. св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Боровец, Несебър, Варна, Бургас, Пловдив и София

По материала работи: Слав Велев
Кувейтски журналисти и инфлуенсър посетиха България (СНИМКИ)

Снимки: Министерство на туризма

От 21 до 26 юли, Министерството на туризма организира едноседмичен опознавателен тур в България за журналисти и инфлуенсър от Кувейт. Посещението на Май Махмуд Суккари, Рабиа Каллас и Мариам Ал-Кандари е част от комуникационната кампания на Министерството на туризма в Кувейт, с цел популяризиране възможностите за туризъм в България.

По време на тура кувейтските посетители се запознаха с вековните ни традиции, богатата ни култура, красивата ни природа и възможностите за целогодишен отдих, които страната ни предоставя. По време на обиколката им у нас те посетиха Св. св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Боровец, Несебър, Варна, Бургас, Пловдив и София. Програмата, изготвена предварително от Министерство на туризма, се фокусира върху разнообразието, което туристическият ни продукт предлага, включително възможностите за морски туризъм, SPA & Wellness, рехабилитация и лечение, като акцентира и върху възможностите за семеен туризъм през цялата година.

След своя престой в България, чрез дигиталните канали на „Ал-Кабас“, „Ал-Джарида“ и Кувейтското туристическо сдружение, участниците в обиколката ще осигурят тематични публикации, постове и видеа, които ще достигнат до многохилядната им аудитория. Самото съдържание ще акцентира върху личните преживявания, които гостите са изпитали по време на обиколката си в България и върху отличните възможностите, които предоставя българският туристически продукт.

Коментари

анонимен ( преди 1 месец )
Разбира се, че снимките са само от любимите села на властта в южна България
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна