IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
България
15:30 | 30 юли 2024
Обновен: 17:22 | 8 септември 2024

Кирил Петков не вярва да бъде съставено правителство

Скептицизма си аргументира с историята на общата им работа с ИТН

По материала работи: Александър Дечев
Кирил Петков не вярва да бъде съставено правителство

Днес следобед имаме среща на коалиционния съвет с "Демократична България" и ще обсъдим въпроса с третия мандат. Аз лично съм скептичен, че ще има някакъв шанс с третия мандат на "Има такъв народ", но нека да поговорим с нашите колеги. Това коментира пред журналисти съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков преди заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

Скептицизма си Петков аргументира с "историята на общата им работа".

Съпредседателят на ПП Асен Василев посочи, че в този парламент няма мнозинство за проевропейско антикорупционно мнозинство.

Вчера президентът връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на парламентарната група на "Има такъв народ" вчера. От днес ИТН започна срещи в търсене на подкрепа за създаване на мнозинство за подкрепа на правителство. Първата среща бе с напусналата парламентарната група на "Величие" Красимира Катинчарова, на която не бе постигнато съгласие.

Коментари

Новини Варна