IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
11:50 | 28 юли 2024
Обновен: 17:43 | 15 септември 2024

Четири станаха жертвите на взривовете в Елин Пелин

Откриха още едно овъглено тяло в складовете за фойерверки

По материала работи: Слав Велев
Четири станаха жертвите на взривовете в Елин Пелин

Снимка: Фейсбук/Калин Стоянов

Откриха телата на двамата изчезнали след взривовете край Елин Пелин, съобщиха от държавното обвинение. 

Малко след 10.30 часа, под ръководството на Окръжна прокуратура – София – следователи от Национална следствена служба и Окръжната следствена служба, екипи на пожарната и специализирани части на МВР, започнаха оглед на складовете край Елин Пелин, в които в четвъртък привечер възникнаха неконтролируеми експлозии на пиротехнически изделия и последва пожар.

На местопроизшествието са открити две силно обгорели тела, за които се предполага, че са на двамата мъже, за които се знаеше, че са били в складовете при възникването на инцидента. Предстои извършването на действия по разпознаването им.

Така загиналите при инцидента край Елин Пелин вече са четирима.

Огледът на местопроизшествието ще продължи през целия ден, като се очаква прокуратурата, следствието и МВР да дадат още подробности по-късно днес.

 

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна