IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
12:00 | 23 юли 2024
Обновен: 17:44 | 5 септември 2024

Не оставяйте колите си по паркинги на АМ "Тракия", крадат!

Турци олекнаха с 16 бона край Септември

По материала работи: Слав Велев
Не оставяйте колите си по паркинги на АМ "Тракия", крадат!

Снимката е илюстративна

МВР задържа банда апаши, които извършили крупни кражби на АМ "Тракия".

След предприети бързи и адекватни действия служители от РУ-Септември и колегите им от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик е установена самоличността на трима мъже извършили кражби от турски граждани, съобщават от МВР.

В неделя вечерта, в полицейските управления на Септември и Пазарджик е получена информация за извършени две кражби от паркирани леки автомобили. Возилата били оставени на паркинги към бензиностанция и заведения на бързо хранене в района на АМ „Тракия“. Превозните средства  са собственост на двама турски граждани, които спрели за почивка заедно със семействата си.

От едното возило липсвали златни накити, маркови очила, мобилен телефон и лични документи. От другата кола апашите отмъкнали кожена чанта със сумата от малко над 8600 евро ( над 17 000 лева - б.а.), златни накити и два маркови часовника. Извършени са огледи и незабавно са предприети действия за разследване на случаите. В резултат на това органите на реда задържали трима столичани –двама на по 27 и един на 63 години.

Мъжете са стари познайници на органите на реда, а спрямо тях са образувани досъдебни производства. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.      

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
11g24g97 ( преди 1 месец )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна