IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
17:57 | 22 юли 2024
Обновен: 20:31 | 6 септември 2024

Ударените от мълния мъж и дете са починали

Второто дете, което е подало сигнала, е спасено

По материала работи: Александър Дечев
Ударените от мълния мъж и дете са починали

От Планинската спасителна служба съобщиха изключително тъжна вест - мъжът и детето, които бяха ударени от мълния под връх Жълтец в Стара планина, са починали. Второто дете, което е подало сигнала, е спасено.

"Детето, което е подало сигнала, вече е стоварено с хеликоптер на стадиона в Карлово. Пострадалите, доколкото имаме информация за нашите колеги, не дават жизнени показатели. Имаме горе колеги в района вече от троянския отряд. Акцията продължава. Все още не може да се каже каква е родствена връзка между мъжа и детето, които бяха ударени от мълния под връх Жълтец в Стара планина", посочи дежурният от Планинска спасителна служба, цитиран от БНР.

Сигналът за трагични инцидент беше подаден около 13.30 ч.

Впоследствие военен хеликоптер отлетя от авиобаза Крумово за Карлово, откъдето превози до мястото на инцидента планинските спасители. Акцията беше затруднена заради лошото време в района.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна