IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
България
16:40 | 4 юли 2024
Обновен: 08:32 | 7 юли 2024

"Величие" поиска оставките на Николай Марков и Виктория Василева

Решението е взето на заседание на Централния съвет на партията

По материала работи: Слав Велев
"Величие" поиска оставките на Николай Марков и Виктория Василева

Николай Марков да освободи поста председател на парламентарната група на "Величие", а Виктория Василева да освободи поста заместник-председател на Народното събрание от квотата на партията, призовават от политическата формация. Решението е взето на заседание на Централния съвет на партията.

"Партия "Величие" категорично се разграничава от действията и думите на народните представители Николай Марков и Виктория Василева.

Призоваваме г-н Николай Марков да освободи поста на председател на парламентарната ни група, както и г-жа Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник-председател на Народното събрание.

Призоваваме останалите народни представители в парламентарната ни група също да се разграничат и да излъчат нов председател и нов заместник-председател на парламента от квотата на "Величие", гласи решението на Централния съвет на партията, публикувано на сайта на "Величие".

Коментари

11g24g ( преди 2 дни )
Te dyxove 0yxove1124g nestavat zamra 4040ligi...,,,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна