IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
България
15:00 | 4 юли 2024
Обновен: 06:38 | 7 юли 2024

Пеевски: Няма да изключим депутатите, гласувалите срещу Желязков (ВИДЕО)

ДПС ще върви напред с г-н Доган, заяви съпредседателят на движението

По материала работи: Слав Велев
Пеевски: Няма да изключим депутатите, гласувалите срещу Желязков (ВИДЕО)

ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно. На никого няма да позволим да цепи и да интригантства. Имам различия към определени хора. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

"Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно, ДПС няма да се разцепи. Четиринадесетте депутати, които гласуваха против Росен Желязков, няма да бъдат изключени. Призовавам президентът да забърза процедурата. Ще върнем втория мандат веднага. Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори", каза още той.

Пеевски подчерта още, че няма да изключва 14 депутати от ДПС, които са гласували против кабинета “Желязков”. "Изключени са само хора, поискани от организацията, няма нито един изключен от мен човек”, добави той.

ДПС е монолитно. С г-н Доган ще бъдем заедно! Държа хората на ДПС спокойно да избират своите представители и всички да бъдем заедно

ДПС ще бъде монолитно и ние с г-н Доган ще бъдем заедно. Разумът е с г-н Доган двамата да бъдем заедно! Това искат и организациите и към това призовават. ДПС няма да се разцепи и аз няма да позволя на дребни интриганти, които в момента мътят и неговата глава и моята глава, да застрашим партията. Партията е на хората и ние трябва да сме до нашите хора и да бъдем все по-големи. Това заяви пред медиите в Народното събрание председателят на ДПС Делян Пеевски.

Може да сме имали принципни различия по тези теми, прибързана радост на проруските партии и на други партии, ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган. ДПС ще върви напред и ще има все по-добри резултати. На никой няма да позволим да цепи, да интригантства, отсече Пеевски.

Моите различия са с определени хора. Искам да се чуват регионите и който не харесват нашите хора, не искам да е депутат. Не искам да се бърка и за организациите и да потиска хората и да ги мачка, настоя Делян Пеевски.

Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно, заяви той.

Господин Чакъров си има точни функции, които са ясно профилирани и са негова отговорност, подчерта председателят на ДПС Делян Пеевски.

На въпрос, относно думи на председателят Джевдет Чакъров, отговори: прочетете внимателно какво е казал. Не изопачавайте думите. Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина за ДПС, категоричен беше председателят на ДПС.

Не, няма да изключваме тези депутати. Изключени са само хората, които са поискали областните организации. Няма нито един изключен от мен човек, напомни Делян Пеевски.

Вторият мандат няма подкрепа да се случи. ППДБ и ГЕРБ ясно заявиха, че няма да го подкрепят, което го обезсмисля. Затова призовавам президента да забърза процедурата, да не я бави. Ще отидем, ще върнем мандата веднага след като го получим, заяви Пеевски.

Третият мандат се вижда, че няма да е успешен. Всички се отрекоха, че ще правят нещо. Защото нищо не могат да направят ИТН и БСП сами, без нас, без ГЕРБ, без ППДБ. Затова е ясно, че вървим към избори, напомни Делян Пеевски.

Той отново заяви, че невъзможността да се състави правителство е огромна грешка, която допринася за разрухата на държавата.

Всички хора по места искат правителство. Хората за това са ни пратили тук. Трябва да престанем с тези игри и излъчим правителство, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

Коментари

Новини Варна