IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
България
10:00 | 28 юни 2024
Обновен: 20:04 | 30 юни 2024

Двама са в болница след тежка катастрофа край Нови пазар

Кола се преобърна на пътя, а друга се заби в нея

По материала работи: Слав Велев
Двама са в болница след тежка катастрофа край Нови пазар

Снимка: ОД на МВР-Шумен

Двама души са в болница след катастрофа, станала през нощта на автомагистрала "Хемус", съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Шумен.  Сигналът за пътнотранспортното произшествие е приет в 01:50 часа в дежурната част на ОД на МВР - Шумен. Съобщено е за преобърнат на пътното платно лек автомобил и друг, който се ударил в него, допълват от полицията. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, съобщават от ОД на МВР - Шумен.

Пътните полицаи установили, че на пътното платно е преобърнат лек автомобил "Фиат" с русенска регистрация. Водачът загубил контрол над автомобила, ударил се в крайпътната мантинела и се преобърнал по таван в лентата за изпреварване. Ударен е бил от пътуващия в същата лента водач на лек автомобил "Ауди" с варненска регистрация. Шофьорът на фиата е откаран в шуменската болница в тежко състояние, а на аудито - в болнично заведение във Варна, с контузни рани в областта на главата, съобщават от ОД на МВР - Шумен.

Въведена е временна организация за движение по автомагистралата от надлез Нови пазар в посока към Варна, като движението се пренасочва по път I-2 (стария път за Варна) заради инцидента и извършване на оглед в светлата част на деня, допълват от полицията. 

Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: пътен възел. Каспичан – път I-2 София – Варна, предупредиха от Агенцията "Пътна инфраструктура" на сайта си. Трафикът се регулира от "Пътна полиция", 

Коментари

анонимен ( преди 2 дни )
Лятото дойде и *** плъпнаха. Днес на пътя Варна - Албена няколко коли със софийски селяни и други провинциални *** караха, като полуграмотни *** в насрещното. За къде бързаха не стана ясно. Така ще бъде, защото няма работеща полиция в тази държава, а търтеи, спящи по храстите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна