IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
16:45 | 23 юни 2024
Обновен: 06:04 | 28 юни 2024

Слави Трифонов: Помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на "Има такъв народ" излезе с остър коментар

По материала работи: Слав Велев
Слави Трифонов: Помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на партия "Има такъвн народ" Слави Трифонов излезе с пореден пост във фейсбук, в който коментира актуалната политическа ситуация. Ето какво гласи той:

"Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса. 
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?

Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?
Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я? 

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?
Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Коментари

Ivan11 ( преди 4 дни )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна