IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
10:30 | 23 юни 2024
Обновен: 14:14 | 1 юли 2024

168 пожара са ликвидирани през последното денонощие

Възрастна жена е пострадала при един от тях

По материала работи: Слав Велев
168 пожара са ликвидирани през последното денонощие

Ликвидирани са общо 168 пожара в страната през последното денонощие, един човек е пострадал, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Информацията е актуална към 6:00 часа.

При един от пожарите в къща в Търговище е пострадала жена на 78 години. При друг пожар в склад на фирма, която произвежда пелети от слънчогледови отпадъци в Русе, е унищожена е сграда с площ 1500 кв. м. Произшествието е ликвидирано с помощта на шест пожарни автомобила.

С преки материални щети са възникнали 34 пожара, от които 11 - в жилищни сгради, два - в промишлени сгради, два - в спомагателни, временни или паянтови постройки, девет - в транспортни средства, осем - в селското стопанство и два други.

Без нанесени материални щети са възникнали 134 пожара, от които 96 са в сухи треви, горска постеля и храсти, 35 - в отпадъци и три други.

Извършени са 37 спасителни дейности и помощни операции, от които пет са били при катастрофи в транспортни средства, веднъж - при битови и промишлени инциденти, 30 пъти е оказана техническа помощ, веднъж - помощ на пострадали граждани с използване на алпийски способи.

Имало е и четири лъжливи повиквания.

Коментари

Ivan11 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна