IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 30°
България
16:15 | 21 юни 2024
Обновен: 13:50 | 1 юли 2024

Военни от България, Румъния, Турция, САЩ и Франция тренираха във Варна (СНИМКИ)

Приключи учението „Тритон”

По материала работи: Слав Велев
Военни от България, Румъния, Турция, САЩ и Франция тренираха във Варна (СНИМКИ)

Снимки: ВМС

Военни моряци от 5 държави тренираха противоминни действия в рамките на учението „Тритон” край Варна. Участие в него взеха военнослужещи от ВМС на България, Румъния, Турция, САЩ и Франция.

За разлика от миналата година, когато поради лоши метеорологични условия не бяха изпълнени дълбоководни спускания, сега всички поставени задачи бяха отработени, включително и използването на подводен дрон ,,FUSION”, с каквито Военноморските сили вече разполагат.

Реалистичната обстановка и внимателно подбраните райони създадоха подходящи условия за усъвършенстване на знанията и уменията на участващите водолазни екипи по прилагане на процедурите и стандартите на НАТО, при провеждане на водолазна дейност и извършване на взривни дейности под вода. Това допринесе и за повишаването на оперативната съвместимост на участниците по противодействие на минната заплаха на море, съобщават от българките ВМС.

Учението приключи днес с разбор, на който бе отчетено успешното му планиране и провеждане.

Коментари

Ivan11 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна