IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
България
16:30 | 20 юни 2024
Обновен: 10:26 | 27 юни 2024

Въздушната линейка в акция: Транспортираха мъж, пострадал при скок с парашут

Инцидентът е станал край Ихтиман

По материала работи: Слав Велев
Въздушната линейка в акция: Транспортираха мъж, пострадал при скок с парашут

Екип на Центъра за спешна медицинска помощ по въздуха е изпълнил първична мисия – транспортиране на пациент от мястото на инцидента до хеликоптерна площадка на лечебно заведение, съобщават от здравното министерство.

Пациентът е 37-годишен немски гражданин, пострадал при скок с парашут. Той е в тежко състояние. Транспортиран е по въздух до площадката на болница "Света Екатерина", където в 13,05 ч. е поет от реанимационен екип на ЦСМП-София и откаран с линейка до УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Сигналът е получен в Координационната централа на ЦСМПВ в 12,19 ч. По същото време екипът на д-р Динко Щилиянов и медицинска сестра Нина Минкова извършват тренировъчна мисия на тунел Железница. За тези полети медиците тръгват напълно оборудвани. Това позволява хеликоптерът да бъде директно пренасочен към района на Ихтиман, където се е случил инцидентът. Екипът пристига на мястото в 12,34 ч.

Предходните две успешни мисии на въздушната линейка бяха т.нар. "болница до болница" (hospital to hospital).

Коментари

Ivan11 ( преди 6 дни )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна