IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 30°
България
12:30 | 28 май 2024
Обновен: 00:50 | 6 юли 2024

Въоръжен грабеж и стрелба в родно кметство

Сигналът е получен в 5 сутринта във вторник

По материала работи: Слав Велев
Въоръжен грабеж и стрелба в родно кметство

Кадър: БНТ

Въоръжен грабеж в кметството на Шивачево, Сливенско. Четирима маскирани нахлуха, стреляха и откраднаха пари тази сутрин. Охранителеят не е ранен, въпреки произведените изтрели. 

Обирът е направен около 3.00 ч. през нощта. В момента текат полицейските огледи. По време на кражбата е задействана охранителната система, при пристигане на място служителят на охранителната фирма е чул изстрели. Към момента се знае, че няма пострадали, все още не е ясно и с какво оръжие е извършена стрелбата. В областта са изградени контролно-пропускателни пунктове и има засилено полицейско присъствие. Според кмета на града в касите не е имало голяма сума пари. Направен е и опит за обир на банкомата, предаде БНТ.

"Тази нощ група въоръжени лица са проникнали в кметство Шивачево и са разбили каси. Мисля, че е имало и опит да бъде разбит банкомата", каза Диан Иванов, кмет на Шивачево.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна