IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
България
15:00 | 19 май 2024
Обновен: 19:37 | 3 юли 2024

Дъждовно време на много места до края на деня

Значителна ще се задържи облачността и през нощта

По материала работи: Слав Велев
Дъждовно време на много места до края на деня

Облачно и дъждовно се очертава да остане времето до края на деня. От вчера вечерта досега по-съществени валежи - около и малко над 10 л/кв.м, са регистрирани в западните райони от страната, информира БНТ.

В близките часове на много места от запад на изток ще продължи да превалява. В отделни планински райони в западната половина на страната интензивно, там е възможно да прегърми. В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 21° и 26°, в София около 21°.

Значителна ще се задържи облачността и през нощта, с валежи главно в Югозападна България. Сутринта на места в Източна България видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб източен вятър.

Максималните температури утре слабо ще се повишат и ще бъдат между 22° и 27°, в София около 23°. През деня на места в западната половина от страната отново ще превалява дъжд, в отделни райони и ще прегърми. До вечерта валежите ще спират, а на изток ще има и слънчеви часове.

С разкъсана облачност ще бъде по Черноморието, по-значителна в следобедните часове, когато на места по южното крайбрежие ще превали. Ще духа до умерен източен вятър. Максималните температури ще са от 17° до 20°. Вълнението на морето ще остане 2-3 бала.

Облачно ще бъде времето и в планините. Валежи от дъжд ще има в масивите от западната половина на страната. В отделни райони и ще прегърми.

Привечер валежите ще спрат. Ще духа умерен югоизточен, по високите и открити части временно силен западен вятър.

В дните до петък слънчеви часове ще има преди обяд главно в източната половина от страната. В западната половина след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места се очакват краткотрайни валежи и гръмотевични бури, по-значителни в средата на седмицата, когато ще започне захлаждане.

Коментари

didier93 ( преди 1 месец )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93 @gmail.com Имейл: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна