IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
15:20 | 14 октомври 2023
Обновен: 16:57 | 7 септември 2024

Пернишкият прокурор в съда: Никога не съм удрял жена си с ръце по главата и тялото

Дъщеря им Боряна била виновна за скандала между тях

По материала работи: Слав Велев
Пернишкият прокурор в съда: Никога не съм удрял жена си с ръце по главата и тялото

Бисер Михайлов

Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил, който започнали когато той бил на възрастта на дъщеря им Боряна. Това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който решава дали да го остави в ареста. Разговорът им преминал в спречкване и блъскане.

"Никога не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото, каза още Бисер Михайлов, цитиран от "24 часа". В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единият път казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Михайлов добави, че със съпругата си живеели от 23 години в спокойни и хармонични отношения. Дъщеря му по време на разпита обяснила, че родителите ѝ са спокойни хора. Момичето е дало показания в петък в 7:55 сутринта. Според  прокурора, съпругата му била по-активната страна в спора. Тя го одраскала по тила и гърба. От експертизата, която била направена станало ясно, че Михайлов няма наранявания по китките, които да са причинени от негови удари по жена му.

Коментари

Новини Варна