IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
16:54 | 14 август 2014
Обновен: 22:23 | 9 октомври 2024

Ваньо Танов започва с уволненията

Ваньо Танов започва с уволненията

По материала работи: Деян Михайлов
Ваньо Танов започва с уволненията

Новият стар шеф на Агенция „Митници" Ваньо Танов започва работа с  уволнения. Предстои смяната на директорите на ключови митници с акцизни стоки като Пловдив, Варна и Бургас. Това призна Танов при първата си среща с медиите след встъпването си в длъжност. Днес станаха ясни и двамата му нови заместници - това са митничарите Божидар Алексов и Розалия Димитрова.

Ден след назначението си Ваньо Танов разкритикува работата на агенция „Митници" в периода, след като я напусна преди близо година. Бившият директор на агенцията просто не е управлявал. Той е стоял тук, за да подписва. Друг е управлявал вън и са прехвърляни задачите, като отговорността да носят началниците на „Митници" и по-надолу. Аз мисля, че една част от тях сами ще си тръгнат, защото резултатите им са ясни. Ако те не си тръгнат, естествено, че аз ще ги поканя да си тръгнат. Най-лошите резултати са в Бургас, Варна, Югозападна България. Там, където има акцизи, цигари, алкохол, горива, там са проблемите, заяви шефът на Агенция „Митници".

Коментари

Новини Варна