IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
08:50 | 22 август 2021
Обновен: 16:00 | 16 септември 2024

5-годишно дете загина при сблъсък между кола и бус край Русе

Тежка катастрофа с ранени на пътя Добрич-Силистра

По материала работи: Слав Велев
5-годишно дете загина при сблъсък между кола и бус край Русе

Кадър: Bulgaria ON AIR

5-годишно дете загина в тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал около 19:00 часа, малко след изхода от Русе.

Челно са се ударили лек автомобил и бус с литовска регистрация. Бусът се е движил в посока Русе, когато след ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Шофьорът на леката кола се е опитал да избегне удара, но заради мантинелата не е имал изход. Последвал е челен сблъсък, при който на място е загинало 5-годишно дете от автомобила.

Леко са пострадали родителите му и баба му, които са пътували с него.

Близките на детето са изпаднали в шок и им е била оказана медицинска помощ на място. Причините за инцидента се изясняват.

Тежка катастрофа с ранени е станала вечерта петък срещу събота по пътя Добрич-Силистра. На километър след село Карапелит челно са се сблъскали Ауди и Тойота. При пътния инцидент има четирима пострадали, които са откарани в болницата в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Състоянието на единият от водачите на автомобил в катастрофата, 19-годишен младеж, е критично. Той е с тежка черепно-мозъчна травма.Тежко е ранен и друг от пострадалите – също млад мъж на около 20 години. За другите двама все още няма информация за травмите им, но няма опасност за живота им.

 

Коментари

Новини Варна