IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:45 | 11 април 2021
Обновен: 19:14 | 23 октомври 2024

Неделя е: Борисов проверява "мащабните ремонти" (ВИДЕО)

Идват още РНК ваксини, съобщи премиерът

По материала работи: Слав Велев
Неделя е: Борисов проверява "мащабните ремонти" (ВИДЕО)

Неделя е и премиерът Бойко Борисов прави традиционата си проверка по обектите в ремонт из страната. Днес той провери ремонтиращ се път в Пловдивско. "С право може да кажем като първа политическа сила на изборите, че хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството, което се прави по регионите", коментира премиерът.

Борисов каза, че едно платно от магистрала "Тракия" ще бъде пуснато днес. "Едно платно ще стане готово днес, там където беше катастрофата, да го пуснем следобед, когато трафика се увеличи. Утре ще преправят и от другата страна увредения асфалт, заради катастрофата", коментира премиерът. В четвъртък на 7 км от аутобана се удариха тир и цистерна.

Борисов и министрите на спорта и здравето - Красен Кралев и Костадин Ангелов провериха нова спорта зала в Тополово. Там Борисов съобщи, че е предоговорено април, май и юни да пристигнат 2,7 млн. ваксини от Пфайзер.

И се върна на изборите: "Няма друга партията, която да излиза от пълен мандат и пак да печели".

 

Коментари

Новини Варна