IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
13:15 | 1 януари 2021
Обновен: 10:53 | 16 септември 2024

Столичани си спретнаха купон за ЧНГ на Витоша

Полицията разгони хиляди от "Копитото"

По материала работи: Слав Велев
Столичани си спретнаха купон за ЧНГ на Витоша

Снимка: Стандарт

 

"Копитото" на Витоша се оказа тясно за софиянци в новогодишната нощ.  Вместо да останат по домовете си, хиляди жители на столицяата предпочетоха да посрещнат новата 2021 година на гледка в планинат, каквато предоставия "Копитото".

 

Струпването на толкова хора обаче пренатовари планината, като освен на скалите в района, беше блокиран и самият път до телевизионната кула, предаде "Стандарт".

 

Заради невиждания в района трафик, на връщане повечето от шофьорите трябваше да изчакат до 2 часа, за да се върнат обратно към София.

 

На място пристигнаха полицейски екипи, които подложиха на щателни проверки за документи и алкохол повечето водачи на МПС-та.

 

Колоната се парализира и задръстването достигна километрични размери.

 

В същото време София остана невиждано пуста в новогодишната нощ. Тук таме имаше малки групи от младежи, които се разхождаха. Проблем обаче бяха бомбите, които се хвърляха от някои балкони на добре почерпени гамени.  

Коментари

Новини Варна