Варна
fallback
България
14:45 | 7 ноември 2020
Обновен: 05:21 | 19 октомври 2024

"Нито един лев в HelpKarma не е бил отклоняван!", обясняват от платформата

По материала работи: Слав Велев

"Нито един лев в HelpKarma не е бил "отклоняван"!", обясниха във Фейбук от HelpKarma след изнесената информация за разследване на Мария Цънцарова.

 

"Скъпа HelpKarma Общност!

Подложени сме на огромен медиен и обществен натиск и сме напълно наясно, че очаквате от нас официално становище по всички въпроси, което ще споделим възможно най-скоро.

Най-важното за нашия екип в момента е всеки един човек с кампания в HelpKarma да бъде спокоен - всички събрани средства за вас са налични и защитени! Както винаги досега няма да си позволим да забавим нито един превод от кампания. Продължаваме да работим със същото темпо, грижа и емпатия към вас и всички дарители, на които искаме да обърнем особено внимание - нито един лев в HelpKarma не е бил “отклоняван“! Благодарим на хората, които ни подкрепят!", казват от HelpKarma в съобщението.

 

Вчера, след информацията на Цънцарова от Btv, Софийска градска прокуратура се е самосезира. По-рано стана ясно, че собственикът на ХелпКарма излиза и като бивш съдружник в колекторска фирма и като член на УС на фирмата за бързи кредити Кредисимо.  

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback