IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
09:32 | 1 февруари 2015
Обновен: 10:18 | 24 октомври 2024

Син на екс.-депутат се барикадира в дома си, замеря полицията с мебели

Инцидентът е станал на пряка на бул. „Мадрид“, близо до Театър София

По материала работи: Слав Велев
Син на екс.-депутат се барикадира в дома си, замеря полицията с мебели

Истински екшън се разиграва още от вчера в София. Около 19:00 часа синът на бившия депутат Панайот Ляков – Константин е започнал да проявява агресия на улицата пред столична кооперация, в която живее, пише "24 Часа".

Мъжът, който е с психични отклонения, е започнал да изхвърля покъщнината си през прозореца на 1 етаж и на практика е барикадирал цяла улица в центъра на София. Инцидентът е станал на пряка на бул. „Мадрид“, близо до Театър София. Живущите в кооперацията са извикали веднага полиция, но патрулката не задържала беснеещият мъж.

Барикадиралият се в дома си Константин разхождал кучето си, когато нещо му станало и започнал да удря и троши автомобили и витрини на магазини, намиращите се в района, където е жилището му, съобщи Нова телевизия.

После си влязъл в дома и веднага се барикадирал там. След което започнал да изхвърля покъщнината си от прозореца. Полицаите така и не са успели досега да влязат в жилището, защото към тях полетели мебели и патрулират пред сградата на софийската улица „Мадрид”.

Към момента мъжът се е барикадирал, слагайки на вратата си рамка от метално легло. На помощ за овладяване на ситуацията е повикана жандармерията.

Коментари

Новини Варна