IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
14:38 | 13 януари 2015
Обновен: 15:29 | 20 октомври 2024

Преглеждат записи от три камери в Пазарджик

Татяна Стоянова е простреляна с шест куршума, съобщиха от прокуратурата

По материала работи: Златина Добрева
Преглеждат записи от три камери в Пазарджик

Разследващите проверяват записите от три видеокамери, които са в близост до мястото, където вчера бе убита началничката на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Оттам уточниха, че пиарката е била простреляна с шест куршума.
В началото беше съобщено, че те са два, по-късно кметът на Пазарджик съобщи, че куршумите са пет.
От прокуратурата съобщиха, че предстои да се извърши балестична и ДНК-експертиза. Ще бъдат предприети и претърсвания и изземвания в жилището и в служебния кабинет на жертвата. Планира се разпит на свидетели и установяване на лица от близкия кръг около жертвата, за да се изяснят евентуалните мотиви за убийството.
Ще бъде направен и оглед и аутопсия на тялото на жертвата.
Прокуратурата припомни, че Татяна Стоянова е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее.
Засега не са открити очевидци на престъплението. Не са установени и лица, които да са чули изстрели или други необичайни шумове. Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на убитата, около 18,40 часа вчера, които са видели тялото, докато са се прибирали към дома си.
Както Dnes.bg писа вчера, 34-годишната Татяна Стоянова е дясна ръка на кмета на Пазарджик Тодор Попов. Днес градоначалникът даде емоционален брифинг, на който през сълзи попита как може да се убие човек като куче.

Коментари

Новини Варна