IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
20:20 | 2 ноември 2014
Обновен: 07:19 | 17 септември 2024

По скайп: Зарибяват нашенки за участие в немско порно

Дават по 2 бона на знойни момичета от Бургас за снмки във вуулгарни филми в покрайнините на Берлин

По материала работи: manager
По скайп: Зарибяват нашенки за участие в немско порно

Скандална схема за порнография разкриха бургаски дами в последните дни. Много знойни момичета от морския град са били залети по скайп с оферта да се снимат в гнусни сексуални сцени с повече от 20 мъже за доста апетитна сума. На някои било предложено да грабнат близо 2 бона от снимките, които можели да получат, ако се раздадат доволно, съобщи Всекиден.com

 

Офертата била за работа само от 40 минути. Предложението към красивите бургазлийки обаче не идвало директно от мъжете, а от тайнствена маман, която подобно на английската режисьорка на аматьорски клипове Анна Ероусмит събира хубавици на случаен принцип. Българската търсачка на разкрепостени момичета се представя като Силвия. Тя винаги се цели в девойки, но също и към жени средна възраст, които са останали без работа и си го признават в интернет.

 

„Интересува ли ви получаването на повече пари, виждам, че нямате доходи", пита тя потенциалните порно актриси. При положителен отговор веднага обявява и офертата - снимане на 7-8 филма в годината срещу тарифа от 1600 до 1900 лева, като първоначално твърди, че не става въпрос за снимане на еротично съдържание. Партньорите пък били добре обучени.

 

„От теб се иска да си стоиш и да си търпелива, докато траят снимките. Лицето ти ще се вижда, но можеш да се облечеш, както прецениш", обяснява подробно маман. В течение на разговора обаче става ясно, че все пак опцията е за снимане на баш порно в околностите на Берлин.

Коментари

Новини Варна