IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Начало
18:14 | 30 септември 2014
Обновен: 21:16 | 6 септември 2024

"Лудогорец" не е притеснен от "Белия балет"

"Лудогорец" не е притеснен от "Белия балет"

По материала работи: Борис Проданов
"Лудогорец" не е притеснен от "Белия балет"

"За нас е чест, че един голям отбор ще играе срещу нас", заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференция преди мача с Реал (Мадрид), предаде репортер на БГНЕС.
"Ние сме отбор на 4 г., с 4 титли, ако броим и тази от "Б" група. Реал (Мадрид) е галактически отбор. Вие знаете с какъв бюджет разполагат те. За нас е чест да играем с най-добрия отбор в света. Футболистите са готови за този мач. Наясно с това каква голяма разлика има в класите, но ще играем футбол. Аз лично изобщо не се притеснявам. Доволен съм, че те ще дойдат тук в България и нашите фенове ще могат да гледат Реал Мадрид. Това е един галактически отбор с невероятни футболисти. Това е гордост за Лудогорец", добави още наставникът на разградчани, като думите му бяха подкрепени и от Козмин Моци.
"Ще играем срещу може би най-добрият тим в света. Уверени сме, че можем да направим добър мач. Ще се постараем да играем така, както срещу Ливърпул. Ще се бием за нашите шансове. Надявам се на добър резултат. Когато играя за Лудогорец, защитавам цветовете на този тим. Когато играя за националния отбор, тогава защитавам цветовете на Румъния", заяви Моци.
"Няма скромни отбори. Всеки отбор се бори за победа. Това е мач от Шампионската лига. Видяхме как Лудогорец се противопостави на Ливърпул. За нас е важно да вървим добре в групата и да напредваме в класирането. Лудогорец притежават кураж. Много бърз и качествен отбор, който взема бързи решения на контраатака. Да, може отново да има промяна при вратарския пост. Не си спомням преди колко години бях в България с Милан. Бил съм и в Пловдив, където бях удостоен с почетната титла "Доктор Хонорис Кауза" на Пловдивския университет". Благодаря много за това признание". Знам, че в тук имаме много фенове и се надявам утре да ги зарадваме", призна треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти.
Футболистът на "белите" - Иско също изрази мнението си преди двубоя с Лудогорец. Играчът е на мнение, че Лудогорец е сериозен тим и това бе доказано в срещата на "орлите" с Ливърпул.
"Аз се чувствам добре. Треньорът ми гласува повече доверие. Той решава кой да играе и кой - не. Той иска от мен да помагам повече в отбрана. Знаем какво можем, знаем и каква е конкуренцията в отбора. Очаквам да се преборя за титулярното място и по-често да играя на терена. Нов сезон, с нова мотивация. Надявам във всеки мач да показвам най-доброто от себе си", добави играчът на Реал - Иско.
"Познавам Козмин Моци, който не знам колко дузпи спаси, за да класира отбора си в групите. Знам за Лудогорец и знам как се представиха срещу Ливърпул. За нас няма значение срещу какъв съперник излизаме на терена. Много пъти сме ставали свидетели на това как отбори с много по-малки възможности поднасят изненади и побеждават най-големите. Като футболист никога не съм изпитвал страх или притеснения от съперников отбор", допълни още Иско.
След пресконференцията отборът на Реал (Мадрид) направи тренировка на стадиона "Васил Левски", която бе изгледана от националния селекционер на България Любослав Пенев.

Коментари

Новини Варна