IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Начало
07:14 | 30 септември 2014
Обновен: 21:17 | 6 септември 2024

"Реал" (Мадрид) пристига днес в София

"Реал" (Мадрид) пристига днес в София

По материала работи: Златина Добрева
"Реал" (Мадрид) пристига днес в София

Eврошампионът "Реал" (Мадрид) ще пристигне в София днес в 13,15 ч., съобщи официалният сайт на "Лудогорец". Българският шампион обяви програмата със събитията за мача, който е в сряда от 21,45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".
Испанският гранд пристига с чартърен полет на Терминал 1. От летище София отборът ще бъде отведен с автобус до хотела си.
От 18,30 ч. наставникът на Кралския клуб Карло Анчелоти ще даде пресконференция с един от футболистите на тима в зала "Родина" на Националния стадион. От 19:00 часа испанският отбор ще проведе своята официална тренировка, като първите 15 минути са открити за журналисти.
Официалната пресконференция на "Лудогорец" ще се проведе в 18 ч. В нея участие ще вземат треньорът Георги Дерменджиев и Козмин Моци. Тренировката на "Лудогорец" е с начален час 19,45 ч. и ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов". Заниманието е открито за журналисти в първите 15 минути.

Коментари

Новини Варна