IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
06:09 | 28 септември 2014
Обновен: 15:38 | 7 септември 2024

"Морето" фаворит за мача на "Тича"

"Морето" фаворит за мача на "Тича"

По материала работи: Борис Проданов
"Морето" фаворит за мача на "Тича"

Локомотив (София) гостува на Черно море в мач от Х кръг на българската „А“ група. Двубоят е днес от 17 ч. на стадион „Тича“ във Варна.
Настроението в лагера на "моряците" обаче е по-добро заради скорошните резултати в "А" група и за Купата на България. В "Надежда" не са взимали заплати от май и играчите вече са изнервени от неяснотата, кога ще си получат парите. В исторически план Черно море няма от какво да се притеснява за днешния двубой. В последните 10 срещи варненци нямат загуба срещу "железничарите", а головата разлика е 17:6. Наставникът Никола Спасов залага на схема 4-3-3 с Живко Петков на върха на атаката, който бележи неизменно в последните два мача на своя тим. В предишния кръг Локо (Сф) загуби с 0:3 от ЦСКА, като след мача шефовете имаха претенции към съдийството. Срещата на "Тича" ще бъде ръководена от рефера Таско Тасков. Негови помощници ще бъдат Иво Колев и Николай Георгиев. Четвърти рефер е Георги Ковачев. Събитията зад двете врати ще следят Стефан Павлов и Александър Костадинов.

Коментари

Новини Варна