IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
14:03 | 16 септември 2014
Обновен: 22:45 | 6 септември 2024

Живко Атанасов се връща в групата на “Черно море”

Живко Атанасов се връща в групата на “Черно море”

По материала работи: Борис Проданов
Живко Атанасов се завръща в състава на „Черно море”

Никола Спасов направи тренировка с “моряците” на стадион “Младост”. Той изпробва различни тактически варианти за срещата със “Славия” в петък от 17 ч. на стадиона в “Овча купел”. Участие в заниманието взеха всички налични футболисти, включително и Живко Атанасов, който се връща в редиците на варненци, след изтърпяно наказание.
Халфът на “Черно море” Тодор Паланков получи почивка от треньора Никола Спасов. Той е аут за предстоящия мач със “Славия”, но надеждите на щаба са да може да участва в следващата среща на тима. Той премина преглед на ехограф, който потвърди, че има мускулно разтежение. Аут са и оперираните Бакари и Дани Георгиев.
Халфът с френски паспорт Санаа Алтама продължава занимания с “моряците”. Той е играл във френското първенство, а за последно е бил в белгийския тим на “Мускрон”. Защитавал е цветовете на “Дижон”, иначе е юноша на “Лил”, но без срещи за първия тим. 24-годишният Алтама притежава забележителна физика (ръст 181 см), като играе като дефанзивен полузащитник. В следващите 2 – 3 дни Никола Спасов ще реши има ли нужда от играча.
За срещата с “белите”, с която стартира ІХ кръг от първенството на А група, варненци пътуват в четвъртък.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна