IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
05:06 | 1 юли 2014
Обновен: 02:22 | 30 август 2024

Погба: Не ни е страх от Германия

Погба: Не ни е страх от Германия

По материала работи: Златина Добрева
Погба: Не ни е страх от Германия

Халфът на Франция Пол Погба заяви, че тимът му не се страхува от потенциалния съперник на четвъртфиналите. Франция ще се срещне с Германия.
Самият Погба се превърна в герой за "Петлите", вкарвайки решителния първи гол за победата с 2:0 срещу Нигерия. Впоследствие той бе избран и за играч на мача.
"Защо трябва да се страхуваме от Германия? Не се страхуваме от никого. Ние сме националният отбор на Франция. Ще играем срещу който ни се падне и ще играем за победа. Винаги ще даваме всичко от себе си", коментира след мача Погба на пресконференцията.
"Разбира се, че бихме се радвали да играем срещу Бразилия на по-късен етап. Помня как гледах Франция - Бразилия, когато бях дете през 1998 г. Има хубаво съперничество. Би било страхотно да се срещнем отново с тях. Но трябва да правим стъпка по стъпка".
По-рано преди това Погба изрази емоциите си непосредствено след мача пред камерите на телевизия ТФ1.
"Знаех, че цялата страна ни подкрепя. След като вкарахме гола това ни освободи. Много съм щастлив за целия отбор и за цяла Франция. Да играем на четвъртфиналите на световното първенство винаги е било мечта за мен".
"Много съм щастлив, че победихме. Бях определен за играч на мача, но усилието е от целия отбор. Нямаше да съм тук без съотборниците си. Това е най-гордият момент от живота ми".

Коментари

Новини Варна