IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
18:17 | 30 юни 2014
Обновен: 18:55 | 31 август 2024

Наградиха призьорите в “Св. Св. Константин и Елена Къп” 2014

Наградиха призьорите в “Св. Св. Константин и Елена Къп” 2014

По материала работи: Слав Велев
Наградиха призьорите в “Св. Св. Константин и Елена Къп” 2014

Приключи шестият тенис турнир за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп”. Надпреварата се проведе в събота и неделя на тенис базата на Гранд хотел “Варна” в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Състезанията бяха сингъл – мъже, както и двойки – мъже и жени, съобщиха организаторите.

При мъжете в турнира взеха участие 32 сингъл състезателя и 11 двойки, а при жените - 12 двойки. Турнирът приключи вчера - 29 юни, в 17.30 ч., когато се проведе и официалното награждаване на финалистите.

При женските двойки победители са Антоанета Маркова от Казанлък и Гергана Димитрова от Бургас, които победиха Елена Андонова и Елвира Вергиева от София с резултат 6:3, 6:3.

В изключително интересния и динамичен варненски финал при мъжките двойки, победители станаха Александър Велев и Радослав Иванов, които надиграха Емо Николов и Пламен Радев с резултат 6:4, 6:2.

При мъже сингъл първото място спечели Емо Николов от Варна, след победа над Добрин Иванов от Сливен с резултат 6:1, 6:1.

Наградите за финалистите са купи, грамоти, тридневна почивка за двама в Равда, както и смартфони. Победителите получиха купи и грамоти за 1 – во място, смартфони , както и възможност да почиват в Хотел & СПА w Банско.

Турнирът се провежда за шеста година и се радва на изключително висок интерес от страна на любители на спорта от цялата страна, туристи и гости на комплекса. Той е част от инициативата „Уелнес фонд” на курорта, която има за цел да подпомага личната отговорност на всеки от нас - че грижата за здравето е най-важната част от живота.

Черно море

Коментари

Новини Варна