IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Начало
07:11 | 12 юни 2014
Обновен: 21:33 | 9 септември 2024

Марадона: Да бием Бразилия, ще бъде оргазъм!

Марадона: Да бием Бразилия, ще бъде оргазъм!

По материала работи: Златина Добрева
Марадона: Да бием Бразилия, ще бъде оргазъм!

Типично в свой стил Диего Марадона подхвана бразилците преди старта на световното. Най-напред легендата се изказа относно разликата в класите между звездата на домакините Неймар и сънародника си Меси: "Между двамата не може да има никакво сравнение. Разликата между тях е колкото тази между мен и Пеле. Естествено, в наша полза", отсече дон Диего.
Легендата не остана никак доволен от изявлението на Пеле, пише gol.bg, че Меси приличал на бразилец заради фината си техника и движението си по терена.
"Пеле да ходи в музея. Лео е по-голям аржентинец от мен!", заяви Марадона, преди да добави: "Да бием Бразилия на финала, ще бъде истински оргазъм!"
Също така дон Диего предсказа силно представяне на Уругвай на мондиала.
"Очаквам само най-доброто от "селесте", защото те имат страхотни футболисти, най-вече Суарес. Той е най-добрият нападател, който може да има един национален отбор", каза легендарната десетка.
"Не мисля, че контузията ще го спре. Той ще се представи силно на световното, защото има нужните качества, а във футбола без това не може. Бих искал да имам Кавани и Форлан в отбора си, но Суарес е още по-добър. Аржентина няма играч като него. Всъщност имаме такъв, но си позволихме лукса да оставим Тевес вкъщи", коментира Марадона.

Коментари

Новини Варна