IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Начало
11:33 | 9 юни 2014
Обновен: 04:49 | 5 октомври 2024

Грациите на „Чар-ДКС” с призови класирания в държавното

Грациите на „Чар-ДКС” с призови класирания в държавното

По материала работи: Борис Проданов
Грациите на „Чар-ДКС” с призови класирания в държавното

Във Велико Търново се проведе държавното първенство по художествена гимнастика – категория „А“ в 3 възрастови групи. При девойките старша възраст от 60 участнички, отборът на варненския „Чар-ДКС“ Михаела Вълчанова и Габриела Бахчеванова завоюва бронзовите медали и купа. В индивидуалната надпревара Михаела се класира 5-а в многобой и 4-а на финалите на обръч и топка.

Габриела се поздрави с бронзов медал на финал на лента и 8-о място на топка. Диляна Георгиева също се представи добре, макар и без призово класиране.

При жените от 40 състезателки Ромина Радева успя достойно да се представи сред висока конкуренция и завоюва бронзов медал на лента, 4-о място на обръч, 6-о на бухалки и 5-о място в многобой.

Треньорките Филипа Филипова, Дарина Кирякова и Таня Иванова са доволни от представянето и продължават да се готвят за следващите състезания и турнири.

Дворецът на културата и спорта "Васил Левски” прие клубове от цялата страна, като грациите се състезаваха, освен за индивидуалния многобой и финалите на отделните уреди, и за отборно класиране .

Всички пожелаха успех на тяхната съотборничка Катерина Маринова и нейната треньорка Филипа Филипова, които на 10 юни заминават на европейско първенство в Баку.

Коментари

Новини Варна