IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
10:33 | 11 април 2014
Обновен: 17:29 | 9 септември 2024

"Спартак" мисли само за успех в Благоевград

"Спартак" мисли само за успех в Благоевград

По материала работи: Борис Проданов
"Спартак" мисли само за успех в Благоевград

Хандбалистите на Спартак (Варна) в събота от 15 ч. в Благоевград гостуват на Интер-Академик в мач от „А“ група. Варненци нямат право на грешка по пътя към плейофите, докато съперникът, който заема 6-о място, е без шанс за участие в битките за медалите. Въпреки това президентът на клуба Росен Добрев очаква да срещнат сериозна съпротива.
„Интер е от здравите отбори в групата и пред своя публика играе на предела на възможностите си и винаги създава проблеми на най-силните. Все си мисля обаче, че единствено от нашето игрово поведение ще зависи крайния изход в срещата. Надявам се да не повтаряме грешки от предните мачове и да вземем победата, за която отиваме“, заяви Добрев.
Два кръга преди края на сезона Фрегата (Бургас) си осигури домакинско предимство в плейофната фаза. На полуфиналите момчетата на треньора Никола Добрев ще се изправят срещу четвъртия във временното класиране. Това място вероятно ще заеме Спартак (Варна), който миналата седмица победи НСА с 29:25. Първият полуфинален плейоф е на 10 май. Играе се до 2 победи от 3 мача. Втората позиция във временното класиране остава за "Локомотив". В изминалия кръг варненци се наложиха с 36:26 над Интер-Академик (Благоевград).

Коментари

Новини Варна