IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
12:10 | 25 април 2014
Обновен: 03:27 | 3 септември 2024

"Спартак" (Вн) започна подготовка за Шампионската лига

"Спартак" (Вн) започна подготовка за Шампионската лига

По материала работи: Борис Проданов
"Спартак" (Вн) започна подготовка за Шампионската лига

Отборът на Спартак (Варна) стартира подготовка, за първото участие на български тим в Шампионската лига по плажен футбол. Спартак спечели титлата на страната и получи покана от страна на европейската федерация да се включи в турнира на всички шампиони от първенствата на Стария континент. Форумът ще се проведе от първи до осми юни в италианския град Катаня и в него участие ще вземат грандове като Милан, Бенфика, Бешикташ и Локомотив (Москва), който спечели титлата миналата година.
Играчите на тима провеждат заниманията си на плажната ивица във Варна, като за това спомага и хубавото време в морската столица напоследък. С тима се готвят голяма част от играчите завоювали титлата на България през миналата година, както и няколко нови имена. Със сигурност Шампионската лига пропускат емигриралия в чужбина Стоян Филев и Станислав Николов, който кара учебна практика на кораб и се очаква да се завърне в тима в края на летния сезон.
Единствения който се готви на облекчен режим е Павел Адамов, който претърпя операция на връзки в коляното и все още не е напълно възстановен, а сред най-упоритите в подготовката е Георги Бомбов, който освен, че не пропуска занимание, показва на съотборниците си как трябва да се отнасят към тренировъчния процес.
Първата си контрола Спартак ще изиграе на 1 май, когато ще срещне съгражданите си от Варненски Момчета. До заминаването за Италия от клуба ще се опитат да организират още няколко проверки, като освен тимове от морската столица, за съперници ще бъдат поканени и отборите на ФК "Русе" и Св.Никола от Бургас, предаде novsport.com.

Коментари

Новини Варна