IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
11:37 | 29 април 2014
Обновен: 07:51 | 2 септември 2024

Симеон Варчев разчита “Морето” да бие “Ямбол”

Симеон Варчев разчита “Морето” да бие “Ямбол”

По материала работи: Борис Проданов
"Моряците" още мислят за победа срещу "ЛУКойл"

"Надявам се да сме готови за мачовете с “Ямбол”. Положили сме организационно и спортно-технически много усилия, за да влязат състезателите в добър ритъм и добро психологическо състояние. Те имат уменията и се надявам в голяма част да покажат своите възможности”, заяви в радио-интервю президентът на баскетболния “Черно море - Порт Варна” Симеон Варчев по повод началото на четвъртфиналните плейофи.
Той изрази надежда, че феновете и утре ще подкрепят отбора.
“Разчитам публиката да ни подкрепи. Тези, които обичат баскетбола и които искат нашият отбор да прогресира нека да дойдат и да ни подкрепят. Играем мача в зала “Конгресна”, където условията са добри. Тази година играхме 3 мача срещу “Ямбол”, като и в трите загубихме. Би трябвало сега да са ни сериозен дразнител, да се мобилизираме и не допускаме повече загуби срещу тях. Те са избрали една тактика, която в тези 3 мача им даде резултат. Играят сбита лична защита, като дублират отдолу пространствата и състезателите, които атакуват. Дават ни повече възможност да стреляме от разстояние и ако не ни тръгне стрелбата тогава става зле. Ние сме взели някои контрамерки, така че ще видим. Задължени сме да отстраним ямболии”, коментира той.
Първата среща от четвъртфиналния плейоф между “Черно море - Порт Варна” и “Ямбол” утре в 19 ч. в зала "Конгресна" в ДКС.

Коментари

Новини Варна