IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
12:49 | 12 май 2014
Обновен: 01:26 | 4 октомври 2024

„Моряците” с много кадрови проблеми срещу шампиона

„Моряците” с много кадрови проблеми срещу шампиона

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” с много кадрови проблеми срещу шампиона

След 4 дни почивка футболистите на „Черно море” подновяват днес вечерта тренировки. Тимът се стяга за последен мач от първенството на А група за този сезон. Варненци гостуват в неделя от 19,30 ч. на шампионата „Лудогорец” в Разград. Сблъсъкът е без значение и за двата отбора и с оглед това се очаква треньорът Георги Иванов да заложи в дербито на резерви и юноши.
В щаба на „Морето” има и много наказани. Халфът на “Черно море” Иван Коконов е лишен от състезателни права за 1 мач. Решението е на Дисциплинарната комисия към БФС, която наложи и санкция от 1250 лв. на играча за 5-ия жълт картон в срещата с “Левски” (загубена с 1:2) на "Тича". Още 3-ма "моряци" получиха наказание заради жълти картони. Вратарят Георги Китанов и халфът Еденилсон Бергонси са аут за по 2 мача, но при тях глобата е само 200 лв. Таранът Бакари е наказан за 3 срещи и парична санкция 1200 лв. Той е и контузен в глезена.
Иначе отборът на „Черно море”, състезаващ се в Елитната група до 19 г., ще получи бронзовите медали на мач следващата седмицата. Отличията ще бъдат връчени от секретаря на зоналния съвет на БФС - Варна Петър Петров на терена под Аспаруховия мост.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна