IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Начало
16:55 | 13 май 2014
Обновен: 04:56 | 6 октомври 2024

Денислав Коцев и играчите очакват пълна зала в четвъртък

Денислав Коцев и играчите очакват пълна зала в четвъртък

По материала работи: Борис Проданов
Денислав Коцев и играчите очакват пълна зала в четвъртък

"Черно море - Порт Варна" взе първа победа в полуфиналната серия в НБЛ, надигравайки баскетболните шампиони от "ЛУКойл-Академик" с 85:69.
"Върнахме си защитата - коментира наставникът на варненци Денислав Коцев. - Всичко ни спореше, за успех над "студентите" трябва и късмет. Благодаря на феновете, че ни подкрепиха. В 4-ия мач очаквам препълнена зала "Конгресна". Ако не бяхме загубили втората среща, сега щяхме да водим в серията. Силите на капитана Асен Великов са още по-големи, но в този мач той направи много и можем само да сме доволни. Отборът е много млад и е възможно да има сривове. Шансовете за успех остават 50:50."
Пламен Алексиев добави: "Очакван развой на двубоя. Чакахме този мач и заслужихме победата. Готови сме да изненадаме неприятно "ЛУКойл". Нямаме алтернатива, трябва да играем по същия начин и да победим."
"Променихме играта в защита 1:1, извадихме си поуки и се върнахме в плейофа. Ако така играем в 4-ия мач всичко се получава както трябва. Говорехме си, че трябва да победим "ЛУКойл" и го постигнахме. Имаме 1 ден почивка, ще анализираме този мач. Очаквам "студентите" да се опитат да решат всичко вдругиден. Не сме се отказали от финала, шансовете за там са 50:50. А и шампионите реално не са домакини в "Универсиада". Подавахме си добре, извеждахме топката и стрелбата от далечно разстояние вървеше. Ако имаме самочувствие можем отново да победим", коментира и капитанът Асен Великов.
Мач №4 е в четвъртък от 18 ч. в зала "Конгресна".
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна