IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
06:08 | 16 май 2014
Обновен: 20:15 | 3 октомври 2024

Денислав Коцев вярва в бронза

Денислав Коцев вярва в бронза

По материала работи: Борис Проданов
Денислав Коцев вярва в медала

Треньорът на баскетболния "Черно море" Денислав Коцев, коментира така оставането на тима в малкия финал на НБЛ: „Момчетата малко бяха притеснени. Явно важността на двубоя оказа своето влияние. Когато си притеснен срещу ЛУКойл не можеш да победиш. Те са много силен отбор, както казах и онзи ден. В 4-ата среща от полуфиналите не можахме да намерим верния път. Бяхме напрегнати. Не можахме да вкарваме добре от далечно разстояние. Играта ни в защита също не бе добра, както в предния мач. Съперникът ни пази много добре още в първите 2 части. Успяха да неутрализират Великов и Кандич, което за нас е от значение. Дали имаме сили за 3-ото място зависи само от нас. Постигнахме тази цел да победим и ЛУКойл. Надиграхме всички през сезона."
Сашо Везенков, треньор на ЛУКойл-Академик, коментира за chernomore.eu: „Когато играем концентрирано и мобилизирано, нашият отбор в България няма конкурент. Днес играхме добре и по безапелационен начин показахме, че в тази серия сме по-добрите. И двата отбора в другата полуфинална серия играят много силно. Естествено, че като човек от Ботевград бих желал да играем срещу Балкан. Левски обаче има много качествен отбор. Който и да е на финала ние се готвим от събота вечер за финал."

Коментари

Новини Варна