IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
07:33 | 16 септември 2014
Обновен: 15:41 | 31 август 2024

Над 160 000 лева дава общината за цъфнали цветя

Над 160 000 лева дава общината за цъфнали цветя

По материала работи: Златина Добрева
Над 160 000 лева дава общината за цъфнали цветя

Местната власт във Варна обяви обществена поръчка за разкрасяване на общински мероприятия. Нейната стойност възлиза на около 160 000 лева без ДДС. По поръчката трябва да бъдат закупени цветя и растения, които да бъдат използвани за реализирането на различни проекти в града.
Финансирането ще се осъществява от бюджета на Общинско предприятие „Управление на проекти и озеленяване“ и бюджета на Общинско предприятие „Спорт - Варна“ за съответната календарна година. Възлагането ще бъде чрез отделни заявки по видово разнообразие, брой, размер, цвят и място на доставка.
Ориентировъчните количества и обемът на цветята и растителността включват 36 вида с по около 1000 бройки за вид. Като са посочени допълнителни условия да бъдат цъфнали или с определена височина.
Срокът за получаване на офертите е 23 октомври, а продължителността на договора ще бъде за 2 години. Критерият за възлагане е икономически най-изгодната оферта. От значение е и срокът за доставката на цветята и растителността, както и твърдо договорените единични цени.

Коментари

Новини Варна