IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
11:39 | 10 септември 2014
Обновен: 19:03 | 9 септември 2024

Учители от ОДК отново с престижни награди

Учители от ОДК отново с престижни награди

По материала работи: Златина Добрева
Учители от ОДК отново с престижни награди

С две престижни награди се похвалиха преподаватели от Общинския детски комплекс (ОДК) във Варна. Директорът на ОДК Монка Николова спечели Първа награда с доклада си „Предимства, проблеми и предизвикателства в работата с даровитите и талантливите деца в ОДК-Варна“.
Старшият учител в комплекса Юлия Кавръкова пък грабна наградата на Националния дворец на децата.
Варненски педагози взеха участие в международен семинар посветен на извънкласните занимания и обучение. Семинарът бе организиран от Синдиката на българските учители, и бе под патронажа на Министъра на образованието и науката доц. Румяна Коларова. В семинара участваха над сто учители и директори от училища, детски градини, извънучилищни образователни звена от цялата страна.
Тези награди не са случайни. За четвърта поредна година екип от наши учители печели призовите места, казаха от ОДК. Дано множеството награди да доведат до осъществяването на прекрасната ни идея да се превърнем в методически център за обучение на специалисти в извънучилищните дейности за деца и млади хора, обявиха от ОДК.

Коментари

Новини Варна