IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
13:38 | 16 април 2014
Обновен: 05:42 | 30 август 2024

Жандармерия и румънски полицаи пазят по празниците

Жандармерия и румънски полицаи пазят по празниците

По материала работи: Златина Добрева
Жандармерия и румънски полицаи пазят по празниците

Във връзка с предстоящите великденски празници варненската полиция засилва контрола и вече е създадена организация за допълнително полицейско присъствие около храмове, манастири, заведения, базари, места за подслон, както и по пътищата с висока интензивност на движението в периодите на пиково натоварване.
Допълнително в охраната на обществения ред ще се включат 32-ма служители на жандармерията, както и двама румънски полицаи, тъй като в големите курортни комплекси край Варна се очаква голям брой туристи от Румъния.
На входовете на Златни пясъци и Св. св. Константин и Елена ще се изградят и контролно-пропускателни пунктове. През целия период служителите на сектор „Пътна полиция” ще извършват засилен контрол за недопускането на технически изправни автомобили по пътищата в областта, ще се следи и за неправоспобни и пияни шофьори, особено по селата и малките градове в областта.
Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна