IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
14:43 | 16 юли 2014
Обновен: 12:28 | 2 октомври 2024

Варчев склони, общината ще прави ремонта на Двореца

Варчев склони, общината ще прави ремонта на Двореца

По материала работи: Борис Проданов
Варчев склони, общината ще прави ремонта на Двореца

Прокуристът на Двореца на културата и спорта (ДКС) Симеон Варчев склони община Варна да направи ремонта на зала “Конгресна” в повереното му дружество. Това става след двуседмични препирни между пренципала и ръковдството на Спортна зала. Във вторник двете страни са стигнали до споразумение след конструктивна среща, провела се в кабинета на председателя на местния парламент Иван Луков.
Според Варчев по време на нея са били изяснени определени дребни противоречия, породени от липса на
комуникация между общинската администрация и „ДКС” ЕАД. “Всички сме обединени около идеята, че ремонт ще има и няма да изпуснем ЕП по волейбол през 2015 г.”, пише в писмо до медиите прокуристът.
Председателския съвет e бил единодушен, че ремонтът следва да се възложи за изпълнение на община Варна, като тя от своя страна ще го направи по най-добрия начин и предвиден от закона ред, посочва още в писмото си Варчев.
Съвета на директорите на „ДКС” ЕАД е взел решение да прекрати обществената поръчка за избор на изпълнител на СМР.
От своя страна община Варна се анагжира ежемесечно да отчита резултата от извършените ремонтни дейности по реконструкцията на зала “Конгресна”, като инвестиционният проект ще бъде обявен публично.

Коментари

Новини Варна