IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
09:31 | 2 март 2014
Обновен: 02:07 | 6 октомври 2024

Руската армия е готова да атакува Севастопол

Руската армия е готова да атакува Севастопол

По материала работи: Златина Добрева
Руската армия е готова да атакува Севастопол

Руската армия е готова да атакува част от украинските военноморски сили в Севастопол. "Руската армия е започнала щурм в украинската част в Севастопол на Матроса Кошки, където се помещава 39-и отряд ВМСУ. Нашите са спрели влизането на БТР-и се готвят за отбрана. Приканват журналистите да отидат там”, съобщава във „Фейсбук” Дмитрий Белоцерковец, цитиран от УНИАН.

Пред "Украинска правда" той е потвърдил, че „руснаците атакуват 39-и учебен отряд ВМС". „Украински офицер-парламентарист е пленен. В едно от зданията е избухнал пожар. Руски КамАЗ, без опознавателни знаци, се е врязал на територията на града през КПП на пътя. Нашите са преградили похода на БТР-те. Така са отрязали пътя на руския КамАЗ, който е останал в периметъра", съобщава още Белоцерковец.

"Руснаците извън предела на града са разположили автоматчици и са готови да започнат стрелба. От Камаза никой не излиза... На територията е чут автоматичен откос", твърди още Белоцерковец.

Коментари

Новини Варна