IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
21:42 | 27 октомври 2014
Обновен: 01:05 | 16 октомври 2024

Хотел връзва гостите си. Кара ги да спят в клетки

Посетителите трябва да са над 21 годишна възраст.

По материала работи: Деян Михайлов
Хотел връзва гостите си. Кара ги да спят в клетки

Имението "Маккамей" в Сан Диего в американския щат Калифорния е обявено за най-страшният хотел в света. Гостите на хотела пътуват между 4 ужасяващи места и често с оказват затворени в клетки, завързани за столове или залети с "кръв". Посетителите може да са най-много двама за една вечер. Те са снимани с камери, а целта им е да издържат 8 часа ужаси.

Все още никой не е преминавал през цялото изпитание, но това не спира хилядите фенове да направят резервация. Тъй като всяко посещение се записва с камери, собствениците на хотела Ръс Маккамей и приятелката му Карол Шулц не повтарят поредицата от ужаси. Ръс описва хотела си като семеен, сякаш "Индиана Джоунс е на стероиди". Неговите гости обаче трябва да са над 21-годишна възраст и да нямат потенциално опасни заболявания.

Темата на хотела се променя всяка година. Гостите са завързвани, главите им са поставяни в клетки със змии, хранили са се с развалени яйца и дори устата им е запушвана, за да не могат да крещят.

Коментари

Новини Варна