Варна 25°
fallback
Начало
19:26 | 23 юни 2014
Обновен: 10:34 | 5 октомври 2024

Арестуваха ректор, въртял публичен дом

Арестуваха ректор, въртял публичен дом

По материала работи: Слав Велев

Арестуваха ректора на московски университет. Игор Иванович Латинин въртял публични домове, които се прикривали под названието „оздравителните салони”. Един от тези салони дори бил на територията на института, който ръководел, съобщава сайтът mk.ru, предаде Труд.

Сътрудници на 22-ри отдел към Московската полиция са задържали 54-годишния ректор в дома му. Криминалистите в хода на работата са установили, че във въпросните салони се предлагали интимни услуги срещу заплащане, а всичко се е случвало под негово ръководство.

Един от салоните е бил разположен в самия оздравителен център, който се намира на територията на института. Латинин е ръководил предлагането на нежна плът с помощта на цяла банда. При разбиването на салоните са освободени шест жени от Молдова, които са били поставени в положението на сексуално робство. Задържани са касиерът на групата, лекари, които са се грижили за проститутките, PR-мениджърът, който е рекламирал заведението.

Ректорът сам е рекламирал салоните и е прилагал снимки на момичетата, а също така е и подбирал "персонала" под формата на масажистки. Заедно с Латинин е задържан и негов съучастник – 52-годишен мъж, който координирал работата в публичните домове, следил за реда там и се занимавал със счетоводството.

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback