IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
10:10 | 16 юли 2015
Обновен: 12:40 | 16 септември 2024

Дисквалификацията на Хасан и Ибрахим била блъф

Баща им твърди, че не е похарчил 20-те хиляди долара

По материала работи: Златина Добрева
Дисквалификацията на Хасан и Ибрахим била блъф

Близнаците Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани от конкурса на "Американ Протеже" в Ню Йорк, настоя пред БНТ баща им Дениз Игнатов.

На 23 май, след блестящо представяне на конкурса за млади таланти, близнаците грабнаха призовото първо място.

Кадри от грандиозната вечер няма, защото снимането на изпълненията в "Карнеги хол" е напълно забранено.

Въпреки това в следващите дни в YouTube се появи видеоклип от конкурса. За негов автор беше посочен бащата на близнаците.

Семейството веднага получило писмо-молба от организаторите, ако познават човека, качил видеото да го помолят да го изтрие.

"Помолихме човека, който е качил клиповете в интернет, да ги махне. Търсихме ги после, но ги нямаше. Не знаем кой е направил това. Получихме писмо от организаторите и реагирахме, но Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани", отсече баща им.

"Някои иска да им опетни името, завиждат им", смята той.

"Не означава, че трябва да харча тези 20 000 долара, които ми е дал Бойко Борисов. Но не съм длъжен да се отчитам. Не съм похарчил тези пари", продължи Дениз Игнатов.

"Прави ли ви впечатление, че Хасан и Ибрахим вече не заекват", разкри още той и благодари на специалистката, която за по-малко от месец е отстранила проблема им. Те пък на свой ред обясниха, че този скандал не им пречи.

Двамата ще участват с Крисия в Детската "Евровизия", която ще е в края на ноември в столичната зала "Арена Армеец"./dnes.bg

Коментари

Новини Варна