IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
13:05 | 6 февруари 2014
Обновен: 12:31 | 5 октомври 2024

Казанът за ракия в Каменар ще го бъде

Казанът за ракия в Каменар ще го бъде

По материала работи: Златина Добрева
Казанът за ракия в Каменар ще го бъде

Съдбата на казана за ракия в Каменар бе решена по време на днешното заседание на постоянната комисия „Собственост и стопанство“ към Общинския съвет в града ни.
Съветниците единодушно приеха предложението на кмета Иван Портних да се сключи анекс към досегашния договор за ползване на имота. Той представлява каменна сграда, състояща се от едно помещение със застроена площ от 60 квадратни метра и масивна пристройка към нея.
По време на заседанието съветниците гласуваха още за обединение на Общинско предприятие „Спортни имоти“ и „Спорт за всички“. Новото предприятие ще носи името „Спорт Варна“.
Някои съветници изразиха скептицизма си от обединението и дори поискаха икономически анализ, преди да вземат решение по казуса.
Това обединение цели управление на собствеността. Няма необходимост от влизането на общинския отдел „Спорт“ под шапката на новото предприятие, успокои страстите директорът на Дирекция „Младежки дейности и спорт“ към община Варна Лилия Христова.
Деян Балев

Коментари

Новини Варна