IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
12:04 | 4 януари 2014
Обновен: 15:49 | 11 септември 2024

Мъгли обхванаха страната и предизвикаха катастрофи

Мъгли обхванаха страната и предизвикаха катастрофи

По материала работи: Златина Добрева
Мъгли обхванаха страната и предизвикаха катастрофи

Мъгли са обхванали по-голямата част от страната. Те причиниха и пътни инциденти. Очаква се и утре, когато ще бъде засилен трафикът към големите градове, да има гъсти мъгли. От КАТ предупредиха шофьорите да внимават.
Верижна катастрофа с 10 автомобила стана при село Долна Диканя, област Перник в посока София.  Пострадали са трима души.
В района при км 310 на автомагистрала "Струма", посока София, водачите трябва да се придвижват внимателно поради гъстата мъгла и ограниченото движение заради катастрофата.
Временно е затруднено движението по път II-82 София - Самоков, в района на Кокаляне, поради възникнало пътнотранспортно произшествие. Движението се регулира от органите на Пътна полиция. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.
Четири автомобила са катастрофирали тази сутрин в района на Суходол, на автомагистрала "Люлин". При инцидента няма пострадали, нанесени са само щети на колите.
Тази нощ възрастен мъж катастрофира на магистрала "Тракия" в района на Сливен.
В 21:26 часа снощи е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на автомагистрала „Тракия” в района на град Нова Загора. На 249 км от магистралата товарен автомобил, управляван от 63-годишен мъж от Бургас е загубил управление и се е ударил в мантинелата, между двете платна. При произшествието няма пострадали. Автомобилът е пътувал в посока Перник - Бургас, пише dir.bg.
Намалена е видимостта до 50 м в областите Добрич, Ловеч, Разград, Перник и районите на Веселиново, Менгишево, Нова Загора, моста „Елешница”, Яна, Богров, Айтоски и Ришки проход.
До 100 м в областите Пловдив, Враца, Кърджали и районите на Дупница, Никола Козлево, Вакарел, Витиня, Елин Пелин, Костинброд, Сливница, Кулата, Севлиево, Попово, Девенци, Гривица и автомагистрала „Люлин”.
До 200 м в област Кюстендил, Ямбол и районите на Писанец и Пордим.

Коментари

Новини Варна