IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
13:56 | 31 март 2014
Обновен: 14:58 | 8 септември 2024

17-годишен наръга в сърцето 19-годишен, той издъхна на място

17-годишен наръга в сърцето 19-годишен, той издъхна на място

По материала работи: Златина Добрева
17-годишен наръга в сърцето  19-годишен, той издъхна на място




19-годишен младеж е бил наръган с нож в сърцето. Сигналът за убийството е подаден в 17:50 часа на 29 март в Първо РУП-Плевен. Изпратеният полицейски екип е установил, че младежът е с прободна рана в областта на сърцето и е констатирана смъртта му. Трупът е приведен за аутопсия, уточниха от ОД на МВР-Плевен.
След проведените оперативни действия е установен извършителят - 17-годишен младеж от Плевен с криминална регистрация за причиняване на средна телесна повреда. Задържан е за срок от 24 часа, като при обиск в джоба на дънките му е намерен сгъваемият нож, с който е извършено убийството.
По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс и е уведомен дежурен прокурор при Окръжна прокуратура - Плевен.
По неофициални данни убитият младеж е бил нападнат от три момчета, докато се е разхождал с приятелката, след което му е нанесен фаталният удар с нож в сърцето.~

Коментари

Новини Варна