IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
14:05 | 10 март 2016
Обновен: 22:53 | 12 септември 2024

Варненски студенти посетиха Президентството и Министерския съвет

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова изнесе лекция пред младежите

По материала работи: Слав Велев
Варненски студенти посетиха Президентството и Министерския съвет

Варненски студенти посетиха Президентството и Министерския съвет. Те се срещнаха с началника на кабинета на Румяна Бъчварова – Антон Герунов, с началника на отдел „Управление на проекти“ Николай Найденов и експерти от отдела, както и от дирекция „Модернизация на администрацията“. Те гостуваха в Народното събрание и присъстваха на пленарното заседание на 9 март. Визитата им в столицата приключи в Президентството, където посетиха Гербовата зала и се срещнаха с представители на звено „Стратегически политики, анализи и прогнози”, на секретариата по външна политика и по икономика, развитие на регионите и инфраструктура.


Лекция пред варненските студенти изнесе министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Тя запозна младежите с функциите на едно от най-старите министерства в България, създадено още през 1879 г. с указ на княз Александър Батенберг.

Коментари

Новини Варна